Produkter för burgundy cremant (7)

Bourgogne Aligoté

Bourgogne Aligoté

Blekt utseende med silverreflexer. Noter av citrus och färska vita frukter (päron, persika). Fräsch och aromatisk, smaken är syrlig med en salt finish.
Varm Fondant

Varm Fondant

Pastöriserad komjölk och grädde (ursprung Frankrike), Salt, Mikrobiellt koaguleringsmedel, Mjölksyrabakterier och lagringsbakterier, Förstärkare: kalciumklorid. Annatto Allergener Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos och mjölkprotein) Våra produkter är inte märkta som GMO i enlighet med förordningarna 1829/2003EG och 1830/2003/EG. Vi följer reglerna för icke-närvaro av GMO med en gräns på 0,9% enligt EU-förordningarna 1829/2003 och 1830/2003. Intyg om jonisering Vi intygar, baserat på garantier och intyg från våra leverantörer, att våra produkter, ingredienser och tillsatser: inte har genomgått behandling med jonisering i enlighet med dekret nr 2001-1097 av den 16/11/01. Analys för:100g Fett:31.6g Protein:16.3g Socker (g):0.5 Natrium (mg):1.2g Energi Kcal:351 Energi KJ:1454 Format:Rund Vikt:300g Förpackning:Film på keramisk botten Överförpackning:Papp Lagringstemperatur:+2°C/+8°C
Saffran

Saffran

LE SAFRAN DE ROMEGIER, en verksamhet belägen i Ardèche, är specialiserad på odling av ekologisk saffran enligt hantverksmetoder. Vår saffran odlas, plockas, rensas för hand och torkas av oss. Den kommer från ett naturligt jordbruk utan bekämpningsmedel eller kemiska produkter. Vår saffran är av första klass enligt standarden ISO 3632-2 och har fått guldmedalj 2018 vid den allmänna jordbrukstävlingen, samt även medalj 2023. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter: - saffranspistiller - gourmetkorg bestående av produkter med saffran - presentlåda med produkter med saffran - kallpressad tvål med saffran - ekologiska saffranlökar
Bourgogne Chardonnay

Bourgogne Chardonnay

Kristallklar färg. Aromer av citrusfrukter, vita frukter (päron) och stenfrukter (vinpersika), vita blommor (hagtorn). Blommig och fruktig, smaken är rund och saftig med en livlig eftersmak.
Burgund Côte Chalonnaise

Burgund Côte Chalonnaise

Pinot Noir är den enda druvsorten som odlas för detta vin. Vinrankorna ligger mellan Buxy och Saint Gengoux le National och är vanligtvis belägna på medelhöga sluttningar. Jorden är grund och luftig. Markerna är mycket steniga, vilket är idealiskt för Pinot Noir. Under sommarsäsongen behåller stenarna värmen och avger den tillbaka till vinrankan. Dessa stenar påskyndar därmed druvornas mognad. Druvorna kommer från ler-kalkhaltiga jordar med kalkdominans i Côte Chalonnaise. Lutningarna är milda och riktade öst till sydost. Uppfostran Vinifieringen börjar i rostfria tankar, för att sedan fortsätta i ekfat. Tiden i fat varierar beroende på årgångarna. Vinets karaktär Vacker röd färg, klar, med rubinreflexer, näsan öppnar sig mot de typiska röda frukterna av Pinot Noir (svarta vinbär, körsbär, röda vinbär) med rökiga, humusaktiga och ibland animaliska toner. Rikt och komplext, dess textur är fast med mjuka och eleganta tanniner. Vackert balans. Mat- och vinparningar
Crémant De Bourgogne Rosé Extra torr

Crémant De Bourgogne Rosé Extra torr

Ljus ljusrosa färg. Noter av röda frukter och citrusfrukter (grapefrukt). Med en vacker livlighet är smaken fruktig med syrliga toner och en smakfull avslutning.
Montagny

Montagny

Ljusguld med gröna-silverreflexer. Blommiga noter (akacia, liljekonvalj) och fruktiga noter (päron, vit persika, färska druvor). Frisk och rik, smaken är mineralisk med en mycket vacker eftersmak.